Hublot

Big Bang
Unico King Gold Ceramic

Om produktet

Denne modellen er en Big Bang Unico i 18 karat king gold, med en bezel i sort keramikk. Urkassen måler 42 mm og uret har en matt sort skeleton tallskive. Modellen har en kronograffunksjon og den viser dato ved kl 3. Urverket er HUB1280, som er et selvtrekkende, automatisk kronografverk med flybackfunksjon og gangreserve på ca. 72 timer. Modellen leveres med en sort, strukturert gummirem.

335.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

441.OM.1180.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter