Hublot

Big Bang
Unico Magic Gold

Om produktet

Denne spesielle modellen, Big Bang Unico Magic Gold, har som navnet tilsier Hublots in-house verk, Unico, som er utviklet og laget av merket selv. 330 deler i verket er montert for hånd og i denne modellen sitter HUB1242, et selvtrekkende kronografverk med flybackfunksjon. Gangreserven er på ca 72 timer. Urkassen er i sort keramikk og bezelen i polert Magic Gold, den måler 45 mm. Uret har en utrolig stilig skeleton tallskive med applikerte detaljer i gull, og den viser datoen klokken 3. Modellen leveres med en sort gummirem.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

226.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk/gull

Skivefarge

Sort

Diameter

45

Ref.nr

411.CM.1138.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter