Hublot

Big Bang
Unico Magic Sapphire

Om produktet

Hublot Big Bang Unico Magic Sapphire er en unik klokke fra Hublot som har en kasse produsert i lyst safirglass. Dette gjør at kassen  på 45mm er enormt slitesterk for merker og riper, samtidig som dette symboliserer et unik og spesielt håndarbeid i den horologiske verden.

Urverket er Unico, et egenprodusert urverk fra Hublot som tok hele fire år å skape. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med stoppeklokke og flybackfunksjon . Uret har en gangreserve på 72 timer.

579.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Glass

Skivefarge

Skeleton

Diameter

45

Ref.nr

411.JX.1170.RX

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

gå til Big Bang

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter