Hublot

Classic Fusion
Blue Titanium

Om produktet

En Classic Fusion modell med kasse i børstet og polert titan som måler 42 mm. Tallskiven er i en fantastisk blåfarge og det er datovisning kl 3. Denne modellen drives av urverket HUB1110, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 42 timer. Modellen leveres på en blå gummirem med foldespenne i stål.

71.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Skivefarge

Blå

Diameter

42

Ref.nr

542.NX.7170.RX

Unik, sterk og essensiell, Classic Fusion -kolleksjonen tolker klassisk eleganse på nytt med Hublots makeløse preg. En bestemt og unik stil, tilgjengelig i et stort utvalg av design, materialer og farger.

gå til Classic Fusion

Hublot er det første merket som har våget å kombinere gull og gummi i samme klokke, og ble en mester i «The Art of Fusion». Møtet mellom fortid og nåtid i en futuristisk klokke. Kombinasjonen av tradisjonelle, moderne og banebrytende materialer, og sammensmeltingen mellom urmakerhåndverket og kraften i innovativ designidentitet.

Møtet mellom tradisjonelle mekanismer og deres unike konstruksjon. Og til slutt kombinasjonen av håndverk i produksjonen, hvor hele spekteret av talenter og ferdigheter jobber sammen for å lage klokker som er uten sidestykke.

Gå til Hublot

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter