Hublot

Big Bang
Meca-10 Ceramic Blue

Om produktet

Denne Big Bang MECA-10 modellen har en urkasse i blå keramikk som måler 45 mm. Uret har en blå, matt skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven og gangreserveindikator klokken 6. Urverket er HUB1201, et manuelt opptrekksverk med en gangreserve på hele 10 dager. Modellen leveres med en blå strukturert gummirem med foldespenne. Uret er vanntett til 100m.

205.000 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

45

Produkt Materiale

Keramikk

Produkt Urverk

Manuell

Produkt Serie

Big Bang

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Hublot

Ref.nr

414.EX.5123.RX

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

gå til Hublot

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

Gå til Big Bang