Om produktet

Denne modellen er en Big Bang i satin-finished stål og urkassen måler 44 mm. Tallskiven er sort, matt med kronografvisning og den viser datoen mellom klokken 4 og 5. Urverket er HUB4100, som er et selvtrekkende, automatisk kronografverk med en gangreserve på 42 timer. Modellen leveres med en sort gummirem.

116.800 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

44

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Big Bang

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Hublot

Ref.nr

301.SX.1170.RX

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

gå til Hublot

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

Gå til Big Bang