Hublot

Big Bang
Aero Bang Black Magic

Om produktet

Denne modellen i Big Bang serien til Hublot er laget i børstet og polert sort keramikk. Tallskiven er i sort «skeleton» og den har datovisning mellom kl 4 og 5. Urverket i denne modellen er Hublot Caliber HUB 4212, et kronografverk, med en gangreserve på ca. 42 timer. Modellen leveres på en sort gummiert alligatorrem med foldespenne.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

191.100 kr

Produkt Skivefarge

Skeleton

Produkt Diameter

44

Produkt Materiale

Keramikk

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Big Bang

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Hublot

Ref.nr

311.CI.1170.GR

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

gå til Hublot

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

Gå til Big Bang