Hublot

Big Bang
Hublot Spirit of Big Bang Titanium Blue

Om produktet

Denne Hublot Spirit of Big Bang modellen er laget i titan og urkassen måler 42 mm. Den spesielle tallskiven på denne modellen er laget i safir. Uret drives av et automatisk kronografverk, HUB4700, med en gangreserve på ca. 5o timer. Modellen er vanntett til 100 m og leveres på en blå gummiert skinnrem.

197.100 kr

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Titan

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Big Bang

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Hublot

Ref.nr

641.NX.7170.LR

Hublots CEO, Ricardo Guadalupe, sier at «Hublot’s strength resides in its very clear identity – the art of fusion – this unique ability to create timepieces which combine tradition and innovation». Og det er virkelig noe denne urprodusenten er kjent for, deres innovative evne og lek med forskjellige materialer. Hublot er også verdenskjente for sine mange ambassadører og partnere, som resulterer i spennende, unike og limiterte modeller.

gå til Hublot

En ny æra startet hos Hublot for 10 år siden, da Big Bang startet en ny revolusjon, for merket og for hele urverdenen. Bare urkassen i seg selv, i denne kolleksjonen, består av over 70 deler, og den er en fusjon av fortid og fremtid. Kolleksjonen har et komplekst og innovativt design, og bruker high-tech materialer og ofte uvanlige kombinasjoner av materialer.

Gå til Big Bang