Iwc

Ingenieur
Chronograph Classic

Om produktet

Nyhet 2017

Modellene i IWC-sin nye Ingenieur kolleksjon huser deres in-house kronografverk, 69375, med en gangreserve på ca. 46 timer. Tallskiven på denne modellen er sølvfarget og har datovisning ved kl 3. Du finner også en tachymeterskala og du har muligheten til å «time» gjennomsnittshastighet over en distanse på 1000m. Denne modellen i stål måler 42,3 mm og leveres på en stållenke som er nyutviklet og skal gi deg enda bedre komfort enn tidligere.

91.700 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

42,3

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW380801

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

gå til Ingenieur

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC