Iwc

Ingenieur
Chronograph Sport

Om produktet

Nyhet 2017 – limitert utgave

Denne modellen er limitert til 500 eksemplarer. Ingenieur Chronograph Sport er laget i titan og urkassen måler 44 mm. Modellen har en sort tallskive, og den lille sekundviseren ved kl 6 er formet som et lyn for å minne oss på at kassen er konstruert slik at den beskytter urverket mot magnetisme. Modellen drives av IWC sitt eget 89361-urverk, med en gangreserve på ca. 68 timer.

122.000 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

44

Materiale

Titan

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW380901

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

gå til Ingenieur

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC