Iwc

Da Vinci
Automatic

Om produktet

Da Vinci Automatic er designet for både kvinner og menn, og er et elegant armbåndsur tilgjengelig i to varianter. Denne modellen har en sølvfarget tallskive med arabiske tall, datovisning kl 6 og leveres på en sort alligatorrem. Begge Da Vinci Automatic modellene har en størrelse på 40 mm, og med sine bevegelige ører gjør dette at de føles ekstra behagelige på håndleddet, uansett størrelse. Da Vinci Automatic drives av IWC sitt calibre 35111 med ca 42 timers gangreserve.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

58.900,00 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW356601

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

En fornyelse av tidløs skjønnhet – IWC gjenbesøker det ikoniske designet fra 1980 – tallet og presenterer i 2017 den nye Da Vinci kolleksjonen, fortsatt med sin klassiske runde form.

gå til Da Vinci

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC