Iwc

Ingenieur
IWC Ingenieur Automatic

Om produktet

Denne modellen i Ingenieur- kolleksjonen er et «enkelt» og klassisk ur med datovindu kl 3 og en urkasse i stål som måler 40 mm. Tallskiven er sølvfarget og timemarkørene er selvlysende, veldig likt slik Ingenieur-kolleksjonen ble produsert på 1950-tallet. Urverket i denne modellen er det selvtrekkende verket, calibre 35111, med en gangreserve på ca. 42 timer. Denne modellen leveres på en sort alligatorrem.

52.900 kr

Produkt Skivefarge

Sølv

Produkt Diameter

40

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Ingenieur

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW357001

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

Gå til Ingenieur