Iwc

Ingenieur
IWC Ingenieur Chronograph Classic

Om produktet

Nyhet 2017

Modellene i IWC-sin nye Ingenieur kolleksjon huser deres in-house kronografverk, 69375, med en gangreserve på ca. 46 timer. Tallskiven på denne modellen er sølvfarget og har datovisning ved kl 3. Du finner også en tachymeterskala og du har muligheten til å «time» gjennomsnittshastighet over en distanse på 1000m. Denne modellen i stål måler 42,3 mm og leveres på en stållenke som er nyutviklet og skal gi deg enda bedre komfort enn tidligere.

91.700 kr

Produkt Skivefarge

Sølv

Produkt Diameter

42,3

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Ingenieur

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW380801

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Elegant, funksjonell og den holder seg til sin tradisjon, og reflekterer stadig designelementene definert av den legendariske Gerald Genta.

Gå til Ingenieur