Iwc

Pilot
IWC Pilot’s Watch Chrono Le Petit Prince

Om produktet

Denne Pilot’s Watch Chronograph Edition «Le Petit Prince» har alle de kvalitetene som vanligvis finnes i et høy-ytelsesur; presisjon, funksjonalitet og pålitelighet. Det robuste 79320-kronografkaliberet sitter i denne modellen og den har en gangreserve på 44 timer når den er fullt opptrukket. På den blå tallskiven kan du lese av dag og dato, i tillegg til en kronografvisning og tiden. Med sin soft-iron inner case er uret også beskyttet mot magnetiske felter. Kassen måler 43 mm og uret leveres på en matchende stållenke.

62.000 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

43

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Pilot

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW377717

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches