Iwc

Pilot
IWC Pilots Watch Mark XVIII Edition Le Petit Prince

Om produktet

I både form og funksjon følger denne Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Le Petit Prince» tett idealet om den klassiske Pilot-klokken. Som et cockpitinstrument har man på denne tallskiven redusert det til kun det nødvendige fordi lesbarheten skal være topp prioritet. Denne modellen er drevet av det automatiske selvtrekkende verket 35111 og har en gangreserve på 42 timer. Den blå tallskiven har en enkel datovisning klokken 3 og størrelsen på urkassen er 40 mm. Modellen har gravering på baklokket og leveres på en lenke i stål.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

57.400 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

40

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Pilot

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW327016

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches