Iwc

Portofino
IWC Portofino 37 Automatic

Om produktet

Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring. Denne modellen i stål måler 37 mm, har en sølvfarget tallskive med 12 diamanter og sitter på en brun alligatorrem. Urverket er det automatiske 35111 verket med en 42 timers gangreserve.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

55.400 kr

Produkt Skivefarge

Sølv

Produkt Diameter

37

Produkt Vanntetthet

Vannbeskyttet

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Portofino

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW458101

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino