Iwc

Portofino
IWC Portofino Chronograph

Om produktet

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse og denne Portofino Chronograph bringer et sporty touch til kolleksjonen. Trykkerne minner om cockpiten til en italiensk sportsbil fra 1960-årene og uret, med sitt konvekse safirglass og applikerte markører, blir drevet av det automatiske 75320 kaliberet med dets 44 timers gangreserve. Den grå tallskiven har dag- og datovisning, urkassen måler 42 mm og er i stål. Uret leveres på en sort alligatorrem.

57.900 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Portofino

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW391008

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino