Iwc

Portofino
IWC Portofino Hand-Wound Day & Date

Om produktet

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse og med denne  Portofino Hand-Wound Day & Date-modellen har IWCs urmakere kombinert den store datoen med dagvisningen og laget et ur som er utrolig praktisk å bruke. Hvis uret er fullt opptrukket kan dette 8-dagers verket gå i nøyaktig 192 timer. Så vil eieren måtte trekke kronen igjen. Gangreserveindikatoren på tallskiven vil vise når dette er nødvendig å gjøre.  Urverket i denne modellen er IWCs eget 59920 calibre. Denne versjonen i 18 karat rødt gull har en urkasse som måler 45 mm, en grå tallskive og leveres på en brun Santoni-rem.

221.000 kr

Produkt Skivefarge

Grå

Produkt Diameter

45

Produkt Materiale

Rødt gull

Produkt Urverk

Mekanisk

Produkt Serie

Portofino

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Iwc

Ref.nr

IW516203

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino