IWC

Pilot
Big Pilot’s Watch Annual Calendar AdSE

Om produktet

Flyveren og forfatteren Antoine de Saint-Exupéry var en legende i sin tid. I 2005 gikk IWC inn i et samarbeid med Foundation Antoine de Saint-Exupéry for Youth. Samarbeidet er en del av arbeidet for å holde den berømte franskmannens humanistiske ideer i livet. IWC sitt partnerskap med hans etterfølgeres organisasjon er en hyllest til flying, men også Pilotklokkens 70 år lange tradisjon.

Klokken 12 på tallskiven kan du lese av måned, dag og dato i tre separate vinduer. Uret vil automatisk vite hvor mange dager det er i hver måned, men vil ikke vise riktig i februar i et skuddår, slik en Perpetual Calendar kan. Denne datoen må stilles manuelt via kronen. Uvanlig er det at en Annual Calendar har en 7-dagers gangreserve, slik denne modellen har. Denne versjonen har en urkasse i 18 karat rødt gull og måler 46.2 mm. Tallskiven er brun og i tillegg til kalender har den en gangreserveindikator og liten sekundviser. Uret leveres på en brun skinnrem fra Santoni og gjennom safirglasset i baklokket kan du se IWCs 52850-verk.

386.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Brun

Diameter

46,2

Ref.nr

IW502706

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter