IWC

Pilot
Big Pilot’s Watch Heritage

Om produktet

Denne Big Pilot’s modellen er inspirert av designet til den ikoniske Big Pilot’s Watch Calibre 52 T.S.C. Urkassen i titan  måler 46.2 mm og veier under 150 gram. Uret blir drevet av calibre 52110 med 7.dagers gangreserve. Modellen leveres på en mørk brun kalveskinnsrem.

150.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Skivefarge

Sort

Diameter

46,2

Ref.nr

IW501004

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter