IWC

Pilot
Pilot's Watch Chronograph

Om produktet

Med sitt cockpitinstrument-inspirerte design feires Pilot’s Watch Chronograph i 2021 for sin kraftige holdbarhet og ekstreme allsidighet. Den nye modellen måler 41 mm i en kasse av stål og har nå «hurtigbyttesystem» for remmer. Dette er en sportsklokke skapt for allsidighet. Den allsidige stilen kommer enda tydeligere frem i de mange forskjellige valgene innad remmer. Du kan ha den på lenke, skinnrem eller en gummirem.

Denne modellen har en grønn tallskive og leveres på en brun skinnrem. Urverket i modellen er IWC 69385, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 46 timer. Modellen er vanntett til 100m.

76.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Diameter

41

Ref.nr

IW388103

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter