IWC

Pilot
Pilots Watch Automatic 36

Om produktet

Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller. Denne modellen har det automatiske, selvtrekkende urverket 35111. Uret har en gangreserve på 42 timer når den er fullt opptrukket. Modellen har en sølvfarget tallskive og leveres på en grå alligatorrem . Urkassen måler 36 mm noe som gjør dette til en svært anvendelig størrelse for både menn og damer.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

43.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

36

Ref.nr

IW324007

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter