IWC

Pilot
Pilot’s Watch Automatic 36

Om produktet

Denne versjonen av Pilot’s Watch Automatic 36 ble inspirert av den ikoniske utformingen av Pilot’s Watch Mark XVIII. Diameteren på bare 36 millimeter gjør at klokken ikke bare passer perfekt til et slankere håndledd, men markerer også en retur til den opprinnelige størrelsen på navigasjonsuret Mark 11, som ble produsert i Schaffhausen for Royal Air Force (RAF) i 1948. En størrelse som passer ypperlig for både menn og damer.

Klokken er produsert i rustfritt stål, har en svart urskive og rhodium-belagete hender som viser timer, sekunder og minutter. De tekniske funksjonene inkluderer en innvendig «mellomkasse» for å beskytte bevegelsen mot magnetfelter og et frontglass som er spesielt sikret mot plutselige trykkfall. Klokken leveres på en stilig lenke, men det finnes også varianter med rem.

61.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

36

Ref.nr

IW324010

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter