IWC

Pilot
Pilot’s Watch Automatic Spitfire

Om produktet

IWC Pilots Watch Automatic Spitfire ivaretar sjelen og designet til det ikoniske navigasjonsuret Mark 11, som ble produsert i Schaffhausen for Royal Air Force (RAF) i 1948. Med en kasse i bronze på 39 mm tilfører denne modellen seg som et stilig og sporty tilskudd i den allerede ikoniske Pilot-familien til IWC.

Klokken er produsert i en kasse i bronse, som over tid vil skape en patina som gir klokken et unikt særpreg. Uret har en olivengrønn urskive og rhodium-belagete hender som viser timer, sekunder, minutter og dato klokken 3.

Denne modellen er utstyrt med IWC-egenprodusert urverk: 32110 calibre. Den robuste og pålitelige automatiske bevegelsen fra rotoren i urverket har toveis-vikling som bygger opp en gangreserve på 72 timer. De tekniske funksjonene inkluderer en innvendig «mellomkasse» for å beskytte bevegelsen mot magnetfelter og et frontglass som er spesielt sikret mot plutselige trykkfall. Klokken leveres på en stilig brun skinnrem.

60.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Bronse

Skivefarge

Grønn

Diameter

39

Ref.nr

IW326802

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter