IWC

Pilot
Pilot’s Watch Chronograph Le Petit Prince

Om produktet

Denne Pilot’s Watch Chronograph Edition «Le Petit Prince» har alle de kvalitetene som vanligvis finnes i et høy-ytelsesur; presisjon, funksjonalitet og pålitelighet. Det robuste 79320-kronografkaliberet sitter i denne modellen og den har en gangreserve på 44 timer når den er fullt opptrukket. På den blå tallskiven kan du lese av dag og dato, i tillegg til en kronografvisning og tiden. Med sin soft-iron inner case er uret også beskyttet mot magnetiske felter. Kassen i 18 karat rødt gull måler 43 mm og uret leveres på en brun kalveskinnrem fra Santoni.

238.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Blå

Diameter

43

Ref.nr

IW377721

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter