IWC

Pilot
Pilot’s Watch Chronograph AdSE

Om produktet

Flyveren og forfatteren Antoine de Saint-Exupéry var en legende i sin tid. I 2005 gikk IWC inn i et samarbeid med Foundation Antoine de Saint-Exupéry for Youth. Samarbeidet er en del av arbeidet for å holde den berømte franskmannens humanistiske ideer i livet. IWC sitt partnerskap med hans etterfølgeres organisasjon er en hyllest til flying, men også Pilotklokkens 70 år lange tradisjon.

Denne chronograph-modellen tilbyr alt det en klokke skulle trenge: automatisk, selvtrekkende urverk, tid, dato, dag, kronograf, safirglass med antirefleksbehandling på begge sider og selvfølgelig en soft-iron innerkasse som beskytter mot magnetiske felter. Modellen har en kasse på 43 mm og deres Calibre 79320. Uret sitter på en brun kalveskinnsrem fra Santoni, og har en flott brun urskive.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

66.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Brun

Diameter

43

Ref.nr

IW377713

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter