IWC

Pilot
Chronograph Spitfire

Om produktet

Denne modellen i Pilot’s Watch Spitfire kolleksjonen er en kronograf som måler 41 mm. Klokken er produsert i en kasse i bronse, som over tid vil skape en patina som gir klokken et unikt særpreg. Urverket i denne nye modellen er fra calibre 69000-familien (calibre 69380) og er et robust urverk med en gangreserve på ca. 46 timer. Tallskiven er grønn og modellen leveres på en brun skinnrem.

78.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Bronse

Skivefarge

Grønn

Diameter

41

Ref.nr

IW387902

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter