IWC

Pilot
Pilot’s Watch Chronograph

Om produktet

Dette var en av nyhetene fra 2016 hos IWC, nå har denne Pilot’s Watch Chronograph-modellen gått tilbake til en enkel datovisning klokken 3, i stedet for en trippelvisning. På den sorte tallskiven leser du av kronografen, dag og dato. Tallskiven har også generelt sett fått en bedre lesbarhet. Urverket i denne modellen er det robuste 79320-kronografverket, med en stoppeklokke som kan ta tiden helt opp til 12 timer. Med sin soft-iron inner case er uret beskyttet mot magnetiske felter. Kassen måler 43 mm og uret leveres på en sort kalveskinnrem fra Santoni.

66.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

43

Ref.nr

IW377709

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter