IWC

Pilot
Pilots Watch Mark XVIII Edition Le Petit Prince

Om produktet

I både form og funksjon følger denne Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Le Petit Prince» tett idealet om den klassiske Pilot-klokken. Som et cockpitinstrument har man på denne tallskiven redusert det til kun det nødvendige fordi lesbarheten skal være topp prioritet. Denne modellen er drevet av det automatiske selvtrekkende verket 35111 og har en gangreserve på 42 timer. Den blå tallskiven har en enkel datovisning klokken 3 og størrelsen på urkassen er 40 mm. Modellen har gravering på baklokket og leveres på en lenke i stål.

62.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

40

Ref.nr

IW327016

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter