IWC

Pilot
Pilot’s Watch Timezoner Chronograph

Om produktet

Med den økte globaliseringen blir det mer og mer viktig for piloter, forretningsfolk og andre som flyr ofte å holde tiden i flere tidssoner på en gang. Og det klarer dette uret å holde styr på. The Pilot Watch Timezoner Chronograph er den første mekaniske klokken som tillater en ny tidssone til å bli satt ved en enkelt rotasjon. Trykk bezelen ned, roter til ønsket tidssone og slipp: timeviseren , 24-timers dag/nattvisningen og datoen vil synkroniseres automatisk. Den lokale tiden finner du på tallskiven som vanlig. Urkassen måler 45 mm og sitter på en sort kalveskinnsrem. Urverket er et 89760 IWC inhouse verk med 68 timers gangreserve.

145.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

45

Ref.nr

IW395001

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter