IWC


Pilots Watch Top Gun 41

Om produktet

IWC Schaffhausen Pilot’s Watch Chronograph 41 TOP GUN fortsetter tradisjonen med sorte keramiske kronografer i TOP GUN-kolleksjonen med en ergonomisk størrelse på 41.9 millimeter. Denne modellen har en sort tallskive med dag-og dato- visning klokken 3. Uret drives av det automatiske urverket 69380 Calibre som har en gangreserve på ca. 46 timer. Modellen leveres på en sort gummirem. 

111.000 kr

Diameter

41,9mm

Kassemateriale

Keramikk

Kolleksjon

Pilot

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

IW389401

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter