Iwc

Portofino
37 Automatic

Om produktet

Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring. Denne modellen i stål måler 37 mm, har en sølvfarget tallskive med 12 diamanter og sitter på en brun alligatorrem. Urverket er det automatiske 35111 verket med en 42 timers gangreserve.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

55.400 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

37

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

IW458101

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

gå til Portofino

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC