Iwc

Portofino
Automatic

Om produktet

Simply classic. Dette sier IWC om sin Portofino Automatic og i mange år har dette vært hemmeligheten bak dens suksess. Tre visere og en diskré datovisning, men den trenger ikke noe mer. Den runde urkassen på 40 mm er svært enkel og denne modellen i stål har en sort tallskive og leveres på en sort alligatorrem. Urverket er automatisk, kaliber 35110, og har en gangreserve på 42 timer når den er fullt opptrukket.

 

46.700 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

40

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW356502

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

gå til Portofino

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC