IWC


Portofino Chrongraph 39

Om produktet

Portofino Chronograph 39 kombinerer det klassiske og elegante Portofino-designet med en sporty kronograf. En kassediameter på 39 millimeter sikrer utmerket bærekomfort selv på et slankere håndledd. Denne versjonen har en kasse i stål og de rhodium-belagte viserne og applikasjonene harmonerer vakkert med den hvite skiven.

Inne i kassen jobber det IWC-produserte 69355 kaliber kronograf urverket, som gjør det mulig å måle stopptider på opptil 30 minutter. Kronografen er synlig gjennom safirglass-baksiden på kassen og modellen har en reim i beige kalveskinn. Takket være det integrerte hurtigbyttesystemet kan reimene byttes på null komma niks.

80.500 kr

Diameter

39

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Portofino

Skivefarge

Hvit

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

5 bar/50 m

Baklokk

Åpent

Gangreserve

46

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

69355

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Rem

Spenne

Foldespenne

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

IW391502

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter