IWC

Portofino
Chronograph

Om produktet

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse og denne Portofino Chronograph bringer et sporty touch til kolleksjonen. Trykkerne minner om cockpiten til en italiensk sportsbil fra 1960-årene. Urkassen måler 39 mm og er i stål med en grønn tallskive. Uret er drevet av det automatiske 79350 kaliberet med gangreserve på ca. 44 timer. Uret presenteres på en mørk grønn skinnrem.

74.800 kr

Diameter

39

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

IW391405

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

Gå til Portofino

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter