Iwc

Portofino
Hand-Wound Day & Date

Om produktet

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse og med denne  Portofino Hand-Wound Day & Date-modellen har IWCs urmakere kombinert den store datoen med dagvisningen og laget et ur som er utrolig praktisk å bruke. Hvis uret er fullt opptrukket kan dette 8-dagers verket gå i nøyaktig 192 timer. Så vil eieren måtte trekke kronen igjen. Gangreserveindikatoren på tallskiven vil vise når dette er nødvendig å gjøre.  Urverket i denne modellen er IWCs eget 59920 calibre. Denne versjonen i 18 karat rødt gull har en urkasse som måler 45 mm, en grå tallskive og leveres på en brun Santoni-rem.

221.000 kr

Skivefarge

Grå

Diameter

45

Materiale

Rødt gull

Urverk

Mekanisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW516203

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

gå til Portofino

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC