Iwc


Om produktet

Den første Portofino-modellen kom ut i 1984 og siden da har den vært en fin kombinasjon av diskré eleganse og finmekanikk. Nå har også dagens modellen kommet med månefase. Urkassen i 18 karat rosa gull måler hele 45 mm, men på grunn av dens enkle og rene design, er den allikevel diskré. Uret kommer med en grå tallskive, liten sekundviser, gangreserveindikator og selvfølgelig månefasen. Verket må trekkes for hånd og har en gangreserve på utrolige 195 timer, altså 8 dager. Uret leveres med en mørk brun alligatorrem.

243.000 kr

Diameter

0

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

IW516403

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Portofino-kolleksjonen er tidløs eleganse. Høsten 2014 lanserte IWC en ny kolleksjon av Portofino Midsize modeller. Den populære Portofino-kolleksjonen er dermed også tilgjengelig i en mindre størrelse, til manges begeistring.

gå til Portofino

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC