Jaeger-Le Coultre

Polaris
Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic

Om produktet

Nyhet 2018

Denne modellen i Jaeger-LeCoultre sin Polaris kolleksjon er i stål og måler 41 mm. Uret drives av deres eget automatiske urverk Calibre 898E/1 som består av 195 deler og har en gangreserve på ca. 40 timer. Tallskiven er i blått, med tre ulike graderingen og har hvite selvlysende tall og timemarkører for optimal lesbarhet i mørket. Modellen leveres på en brun kalveskinnsrem.

 

67.500 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Polaris

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Jaeger-Le Coultre

Ref.nr

Q9008480

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Inspirert av den ikoniske Memovox Polaris fra 1968 presenterte Jaeger-LeCoultre sin nye kolleksjon «Polaris» under SIHH 2018. En modell som har høstet mye oppmerksomhet. I tillegg til den limiterte Memovox Polaris har de lansert Polaris Automatic, Polaris Date, Polaris Chronograph og Polaris Chronograph WT.

Gå til Polaris