Jaeger-Le Coultre

Polaris
Jaeger-LeCoultre Chronograph

Om produktet

Nyhet 2018

Denne modellen i Jaeger-LeCoultre sin Polaris kolleksjon er i stål, måler 42 mm og har stoppeklokkefunksjon. Uret drives av deres eget automatiske urverk Calibre 751H som består av 262 deler og har en gangreserve på ca. 65 timer. Tallskiven er sort og har hvite selvlysende tall og timemarkører for optimal lesbarhet i mørket. Modellen leveres på en stållenke.

138.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

Q9028170

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Inspirert av den ikoniske Memovox Polaris fra 1968 presenterte Jaeger-LeCoultre sin nye kolleksjon “Polaris” under SIHH 2018. En modell som har høstet mye oppmerksomhet. I tillegg til den limiterte Memovox Polaris har de lansert Polaris Automatic, Polaris Date, Polaris Chronograph og Polaris Chronograph WT.

Gå til Polaris

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter