Jaeger-Le Coultre

Master
Jaeger-LeCoultre Ultra Thin Date

Om produktet

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Date kombinerer det moderne, tidløse og en ultratynn urkasse med et automatisk, selvtrekkende urverk. På den sølvfargede tallskiven kan du lese av timer, minutter, dato og sekunder. Dette er en sofistikert modell innen en klassisk serie av ur. Urkassen måler 38,5 mm i rustfritt stål, med en tykkelse på kun 7,6 mm.

Safirglasset i baklokket gjør at man kan beundre urverket, JLCs selvtrekkende, automatiske verk, Calibre 899/1 fra utsiden. Uret kommer på en alligatorrem.

93.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

39

Ref.nr

Q1238420

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Enkle linjer og elegante former gir funksjonene hedersplassen – Master Collection går tilbake til det grunnleggende ved det klassiske runde uret.

Gå til Master

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter