Om produktet

Med sine generøse proporsjoner, er denne Rendez-Vous Night & Day en trofast kompanjong for kvinner som er opptatt av skjønnhet og urmakertradisjoner. Utstyrt med et automatisk, selvtrekkende urverk (JLCs calibre 967A), er dette diamantbesatte uret med sin lekre sølvfargede tallskive, noe helt spesielt. På tallskiven kan du lese av timer, minutter, sekunder og en dag-/nattindikator. Urkassen er i stål og måler 29 mm, uret leveres på en alligatorrem.

 

158.400 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

29

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

Q3468430

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre utviklet Rendez-Vous-kolleksjonen for den delikate og raffinerte kvinnen. Grasiøst avrundet, designet i ren Art Deco-stil, følger den elegante kvinner døgnet rundt. Diamantsettingen gir denne linjen det ultimate snevet av eleganse til dette ekstraordinære uret.

Gå til Rendez-Vous

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter