Jaeger-Le Coultre

Reverso
Jaeger-LeCoultre Classic Large Small Seconds

Om produktet

Denne modellen viser med sin minimalistiske og geometriske form selve ånden til moderne sveitsisk klokkemakerkunst. Versjonen vist her er i størrelse large og har en stålurkasse som måler 45,6 x 27,4 mm, med en tykkelse på 8,5 mm. Urverket i denne modellen er Jaeger-LeCoultre Caliber 822/2, et manuelt verk som består av 108 deler og har en gangreserve på ca. 45 timer når den er fullt opptrukket. Tallskiven på denne modellen er sølvfarget og guillochert med sorte arabertall og blå visere, samt liten sekundviser ved klokken seks. Baksiden av urkassen er blank, slik at man selv kan velge å gravere dette. Uret leveres på en brun alligatorrem.

76.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

45,6

Ref.nr

Q3858522

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter