Jaeger-Le Coultre

Reverso
Jaeger-LeCoultre Classic Medium Duetto

Om produktet

To sider, to tallskiver og to sett med visere som beveger seg i motsatt retning – alt drevet av det samme urverket. Baksiden er i glitrende kontrast og her er det en en lekker, sort tallskive som lyses opp av skinnende diamanter på kassen. Urkassen på denne modellen er i stål og  måler 40×24 mm. Tallskiven i front er sølvfarget og sunray-brushed med arabiske tall.

Uret leveres på en blå alligatorrem med foldespenne. Urverket er et manuelt opptrekksverk (Caliber 854B/2), med ca. 42 timers gangreserve.

105.000 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

40

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

Q2588422

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter