Reverso
Reverso One

Om produktet

Denne modellen utstråler en tidløs femininitet. Dette er en Reverso-modell som sitter perfekt på en kvinnes håndledd. Urkassen på denne modellen er i stål og måler 40,1 x 20 mm. Tallskiven i front er hvit med arabiske tall, mens den på baksiden har en stålplate der man kan velge å gravere inn tekst eller lignende. Modellens fremside er også prydet med 26 diamanter. Uret leveres på en blå alligatorrem og urverket er et quartzverk, calibre 657.

 

101.000 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

20

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Reverso

Ref.nr

Q3288420

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter