Longines

Heritage
Flagship Heritage

Om produktet

Denne Heritage Flagship modellen i stål måler 38,5 mm og sitter på en brun skinnrem. Den har en sølvfarget tallskive med gullfargede detaljer, datovisning klokken 6, ripefritt safirglass, er vanntett til 30 m og har et automatisk selvtrekkende urverk.

 

23.850 kr

Baklokk

Lukket

Spenne

C-spenne

Materielllenkerem

Rem

Kaliber

L615

Glass

Safir

Garanti

5 år

Gangreserve

50

Kolleksjon

Heritage

Kassemateriale

Stål

Diameter

38,5

Skivefarge

Sølv

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Vanntetthet

3 bar/30 m

Ref.nr

L47954782

Med sin Heritage-kolleksjon kombinerer Longines skjønnheten til deres mest beundringsverdige modeller med cutting-edge urteknologi. Disse modellene er en hyllest til den pionerånd som har inspirert Longines designere siden selskapets tidlige dager. Deres ur har ledsaget mange pionerer i sine opplevelser i luften, på land og under havet. Selve kjernen er basert på denne kompetansen. Longines viser kontinuiteten i en merkevare, og at merkets stadige evne til å hylle historien gjennom raffinement og eleganse.

gå til Heritage

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter