Longines

HydroConquest
HydroConquest Spain Edition

Om produktet

Denne HydroConquest “Spain Edition” er laget i stål og måler 41 mm. Tallskiven og bezelen (i keramikk) er i en lekker mellomblå farge og tallskiven er vertikalbørstet. Urverket i denne modellen er et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 64 timer. Modellen leveres på en stållenke og det medfølger en NATO-rem i gummi. Som de andre HydroConquest-modellen er også denne vanntett til 300m.

18.490 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Ref.nr

L37814976

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter