Longines

HydroConquest
HydroConquest Chronograph Automatic

Om produktet

Denne kronografen i stål har en kasse som måler 43 mm, sitter på en gummirem og har en grå tallskive.  Bezelen er i keramikk, noe som gjør den svært resistent mot riper. Modellen har også ripefritt safirglass, datovisning mellom klokken 4 og 5, er vanntett til 300 m og drives av et automatisk kronograf-verk. Urverket, Caliber L688, har en gangreserve på ca. 54 timer.

25.090 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål/keramikk

Skivefarge

Grå

Diameter

43

Ref.nr

L38834769

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter