Longines

Conquest
V.H.P. GMT

Om produktet

Longines Conquest V.H.P gir deg muligheten til å kunne følge timer, minutter og sekunder med en nøyaktighet på +/- 5 sekunder i året. Dette oppnås ved et svært presist urverk, samt dens beskyttelse mot magnetisme som vil rette inn eventuelle påvirkninger med en gang. Sentralt ved denne klokkens nøyaktighet er også GPD funksjonen (gear position detection) som vil resynkronisere viserne ved eventuelle avvik. Urverket er utviklet og produsert av ETA, eksklusivt for Longines.

Denne modellen som er en GMT-modell har Longines sitt «flash setting» system som gjør at du kan bruke blitzen på din smarttelefon til å stille klokken til ønsket tidssone. Denne modellen i stål har sølvfarget tallskive og måler 41 mm.

11.290 kr

Skivefarge

Sølv

Diameter

41

Materiale

Stål

Urverk

Quartz

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

L37184766

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Conquest-serien utrykker Longines sportslige eleganse. Den rene og estetiske bezelen, det tidløse designet og dens tekniske funksjoner gjør at disse urene viser både ytelse og eleganse. Urene omfatter tekniske egenskaper som tilfredsstiller kravene til de mest krevende idrettsmenn og -kvinner. Både nøktern og sofistikert, er disse modellene garantert å fange øyet på de mest fasjonable sammenkomster, samt fra tribunene på prestisjefylte hesteveddeløp.

gå til Conquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines