Om produktet

Denne modellen i stål måler 25 mm, har en hvit tallskive med datovisning klokken 3, ripefritt safirglass, er vanntett til 30 m (vannbeskyttet) og har et automatisk urverk. Urverket har en gangreserve på ca. 40 timer.

13.490 kr

Produkt Skivefarge

Hvit

Produkt Diameter

25

Produkt Vanntetthet

Vannbeskyttet

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Elegant Collection

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Longines

Ref.nr

L43094126

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

gå til Longines

Siden begynnelsen har Longines alltid fokusert på eleganse. Denne kvaliteten finnes ikke bare i deres produkter, men også i kommunikasjonen, med det berømte slagordet «Elegance is an attitude». Så det kommer ikke som noen overraskelse at Longines lanserte sin Elegant Collection, som består av modeller som er den perfekte virkeliggjøringen av klassisk design og elegante linjer som er typiske for Longines.

Gå til Elegant Collection