Om produktet

Denne kronografen i stål har en kasse som måler 41 mm, sitter på en stållenke og har en sort sunray tallskive.  Bezelen er i keramikk, noe som gjør den svært resistent mot riper. Modellen har også ripefritt safirglass, datovisning mellom klokken 4 og 5, er vanntett til 300 m og drives av et automatisk kronograf-verk. Urverket, Caliber L688, har en gangreserve på ca. 54 timer.

21.990 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Materiale

Stål/keramikk

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

L37834566

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines